Sign In

Centrul stomatologic Avadent este format dintr-o echipă de profesioniști care se străduiește să rămână la curent cu cele mai recente cercetări și metode moderne de tratament stomatologic. Participă activ la cursuri și congrese de specialitate pentru a ne îmbunătăți constant serviciile.

Un pacient fericit este cea mai mare recompensă pentru eforturile lor. Fiecare membru al echipei tratează pacienții cu aceeași atenție și grijă ca pe un prieten apropiat. Misiunea profesională este să ofere servicii specializate cu cele mai înalte standarde de calitate și profesionalism.

Înțeleg cu desăvârșire importanța de a vă simți confortabil atunci când vizitați un cabinet stomatologic, așa că au amenajat clinica ca un mediu armonios, unde vă puteți relaxa în timp ce o echipă de medici stomatologi profesioniști vă îngrijește și vă redă zâmbetul.

AvaDent sunt în pas cu cele mai moderne tehnologii și materiale dentare și oferă o abordare completă și multidisciplinară a tratamentului stomatologic. Clinica pune la dispoziție o gamă largă de servicii stomatologice, acoperind profilaxia, estetica dentară și implantologia, toate livrate la cel mai înalt standard de către echipa profesionistă, care dedică multă atenție și pasiune sănătății dentare a pacienților.

Cabinetul se află pe strada Siretului, numărul 26-28.

*Sursa: www.avadent.ro

Servicii Medicale