Sign In

Istoria Bioclinica a debutat în 1992, în Timișoara, când actualul director general, împreună cu alți trei profesioniști, a pus bazele primului laborator privat de analize medicale, cunoscut sub numele de Biomedica. Aceasta a reprezentat punctul de pornire al unui standard revoluționar în ceea ce privește serviciile clinice de laborator. În scurt timp, în 1997, s-au extins cu un nou laborator la Arad. Cu mândrie pot spune că au fost pionieri în sectorul privat al domeniului medical din România. Echipa Biomedica a întâmpinat provocări considerabile, dar a reușit să le depășească, menținând înaltul nivel de calitate al analizelor. Sunt convinși că investirea pasiunii și abordarea profesionistă sunt cheile succesului. În 1998, au decis să schimbe numele din Biomedica în Bioclinica, pentru a fi mai aproape de pacienții lor și pentru a le defini mai bine identitatea.

Oferă o gamă vastă de peste 2700 de tipuri de analize medicale, în care se pune accent pe calitate și, mai presus de toate, pe a fi alături de pacienții lor în momentele dificile. Se bazează pe principiul umanității și consideră că aduc un plus de bine în viața pacienților. Pentru aceștia, se străduiesc să fie în fiecare zi mai buni, dezvoltându-se cu hotărâre și consecvență pentru a furniza analize de înaltă calitate cu o atingere personală. Pacienții merită tot ce este mai bun, și fac tot posibilul pentru a le reda zâmbetul pe buze și pentru a le oferi rezultate rapide. În cazurile de urgență, se mobilizează pentru a oferi sprijinul necesar, deoarece prioritare pentru ei sunt oamenii. În parteneriat cu laboratorul Dr. Limbach din Germania, au extins gama de analize medicale la peste 2500 de tipuri, acoperind domenii variate, cum ar fi hematologia, biochimia, imunologia, microbiologia, alergologia, biologia moleculară, toxicologia, anatomia patologică și genetică moleculară.

Echipa Bioclinica este formată din profesioniști dedicați, care nu numai că oferă expertiză profesională, ci și o atingere umană esențială. Se străduiesc să fie un exemplu de calitate profesională și umană, deoarece vor ca pacienții lor să simtă că sunt în siguranță și că le pasă de ei în procesul de vindecare. În sănătate, avem nevoie de competență și compasiune, iar echipa lor aduce această combinație în laboratoare. Echipa de profesioniști, compusă din 56 de medici, 35 de biologi, 15 chimiști și 5 biochimiști, este dedicată să ofere întreg sprijinul de care pacienții au nevoie. Ei sunt cei care aduc valoare comunității prin pasiunea lor, integritatea, angajamentul și responsabilitatea față de pacienți. Zi de zi, lucrează pentru binele oamenilor.

Laboratoarele din Arad, Bistrița, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Iași, Oradea, Târgu Jiu, Târgu Mureș, și Timișoara sunt acreditate conform standardului SR EN ISO 15189:2013 și au încheiat acorduri contractuale cu Casa de Asigurări de Sănătate (CAS).

Acest punct de recoltare se află pe strada Eroilor, numărul 378.

*Sursa: www.bioclinica.ro

Servicii Medicale