Sign In

Centrul Stomatologic Dr. Chisnoiu este reprezentat de o echipă de medici dentiști profesioniști, dedicați să ofere servicii stomatologice complete de înaltă calitate la prețuri accesibile pentru toți pacienții.

Membrii echipei au fost selectați în funcție de formarea profesională temeinică, dedicarea și respectul față de munca lor, nevoile și așteptările pacienților cabinetului. Echipa de medici specialiști este angajată în învățarea continuă și pregătirea permanentă pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente tehnici și inovații în domeniul stomatologiei.

Îngrijirea și confortul pacientului reprezintă preocuparea principală. Vor ca pacienții să se simtă relaxați și să se concentreze pe sănătatea lor dentară, deoarece prevenirea problemelor dentare este mai ușoară și mai eficientă decât tratamentul acestora atunci când ajung în stadii avansate.

Informarea clară și transparentă cu privire la opțiunile de tratament, limitele acestuia, responsabilitatea pacientului și aspectele financiare sunt esențiale pentru a face o alegere în cunoștință de cauză înainte de a începe orice tratament stomatologic.

Centrul Stomatologic Dr. Chisnoiu se angajează să ofere cele mai bune servicii de medicină dentară, cu medici stomatologi profesioniști, într-un mediu de încredere și siguranță pentru pacienți.

Centrul stomatologic se află pe strada Gheorghe Dima, numărul 4.

*Sursa: www.centrustomatologiccluj.ro

Servicii Medicale