Sign In

În era tehnologiei digitale, Clinica Aesthetica s-a adaptat la acest trend și este capabilă să furnizeze servicii de calitate excepțională, garantate de precizia și predictibilitatea oferite de tehnologiile digitale utilizate. Tehnologiile 3D digitale sunt folosite în clinica pentru planificarea cazurilor ortodontice, a celor de protetică dentară și a celor de implantologie orală. Utilizează aplicații software pentru diagnosticare, planificare și simulare digitală a tratamentului, asigurând astfel predictibilitatea acestuia și garantând succesul.

De exemplu, toate cazurile de implantologie orală sunt planificate digital, poziția implantelor fiind simulată în aplicația 3D, având la dispoziție informații de la computer tomograf sau scanarea 3D a danturii pacientului. Inserția implantelor se realizează folosind ghiduri chirurgicale care asigură orientarea implantului pentru o poziție protetică ideală. Colaboratorii clinicii de la laboratoarele de tehnică dentară utilizează, de asemenea, tehnologii CAD-CAM și imprimare 3D pentru fabricarea automată a lucrărilor protetice și a aparatelor ortodontice.

Pentru a rămâne la curent cu cele mai recente tehnologii și tehnici, medicii clinicii participă la diverse conferințe și cursuri de specializare. Puteți fi siguri că sunteți în mâini foarte bune atunci când alegeți să vă tratați la Clinica Aesthetica

Clinica se află pe strada Heltai Gáspár, numărul 22.

*Sursa: www.clinica-aesthetica.ro

Servicii Medicale