Sign In

Clinica Sante este o instituție medicală privată înființată în 1995, cu misiunea de a oferi servicii medicale de înaltă calitate și accesibile. Se ghidează în interacțiunea cu pacienții pe baza valorilor fundamentale, care includ empatia, respectul, încrederea pacienților și excelenta în profesionism și performanță medicală. Suntem hotărâți să ne dedicăm pacienților noștri și să avem mereu în vedere ideea de perfecțiune în fiecare interacțiune. Confortul și satisfacția pacienților sunt prioritățile lor.

În drumul lor către o relație excelentă cu pacienții, s-au inspirat din cele mai bune sisteme de asistență medicală din Europa de Vest și SUA, pentru a asigura servicii de cea mai înaltă calitate.

Timp de 28 de ani, au depus eforturi susținute pentru a atinge această viziune. Fie că se concentrează asupra serviciilor medicale de cea mai bună calitate sau dezvoltă o comunicare eficientă pentru a înțelege și satisface nevoile pacienților, Clinica Sante lucrează cu dedicare pentru fiecare pacient, angajând personal cu experiență în domeniul medical și folosind tehnologie de ultimă generație.

În ceea ce privește expansiunea în România, se străduisc să faciliteze accesul la centrele lor de recoltare și să ofere servicii de calitate cât mai multor pacienți. Sunt prezenți în toate județele țării și sunt lideri de piață. La momentul actual, își desfășoară activitatea în peste 300 de locații în întreaga țară, iar acesta este doar începutul călătoriei.

Sunt în continuă dezvoltare, pentru a fi cât mai aproape de toți pacienții lor.

Centrul de recoltare se află pe strada Bucegi, numărul 13-15.

*Sursa: www.clinica-sante.ro