Sign In

Clinica Stomatologică Rotar

21 Decembrie 1989, nr. 80

Clinica stomatologică „Rotar” reprezintă a treia entitate în linia instituțiilor stomatologice private dezvoltate în Cluj-Napoca. Sub conducerea profesionistă a Prof. Dr. Rotar Horațiu Rotar și Dr. Rotar Diana, echipa de specialiști oferă servicii stomatologice personalizate, orientate către obținerea unor rezultate stabile pe termen lung, cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții.

Sunt o echipă de medici specializați în diverse domenii ale stomatologiei, și își propun să furnizăm tratamente de înaltă calitate, variind în complexitate, dar menite să reziste testului timpului. Împărtășesc viziunea predecesorilor lor în ceea ce privește importanța stomatologiei în cadrul asigurării bunăstării umane.

Înțeleg și se adaptează la natura comercială a domeniului medical în România, care se bazează în mare parte pe sectorul privat, dar sunt hotărâți să construiască relații bazate pe profesionalism, nu doar pe conceptul de „client”. Unesc serviciile medicale moderne, personalizate, cu valorile tradiționale legate de profesie și de bunăstarea umană în general.

Au ca scop nu doar tratarea, ci și să educe pacienții și familiile lor în privința prevenirii problemelor orale viitoare, menținerii sănătății dentare și a rezultatelor obținute.

Clinica se află pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, numărul 80.

*Sursa: www.clinicarotar.ro