Sign In

Sunt ferm convinși că progresul în domeniul medical se datorează colaborării armonioase dintre profesioniști, care se completează reciproc, se sprijină reciproc și se încurajează în evoluția lor continuă. Prin colaborarea în echipă, fiecare membru beneficiază de oportunitatea de a se dezvolta personal și de a se specializa într-un anumit domeniu medical.

UroPoint reprezintă spațiul în care au reușit să adune și să construiască o astfel de echipă: medici dedicați în uro-pediatrie, chirurgie robotică, chirurgie laparoscopică, endoscopie și ureteroscopie flexibilă, chirurgie cu laser și biopsie de fuziune.

Principiile fundamentale pe care s-au pus bazele în construirea echipei și a clinicii sunt următoarele:

 • Profesionalism
  Orientează întreaga atenție către pacient, având medici, tehnologie și un sistem medical modern în jurul său. Fiecare pacient beneficiază de tratament cu respect, empatie și confidențialitate. Echipă este formată din medici integri, receptivi la nevoile pacientului, cu un angajament constant față de excelență și dezvoltare profesională.
 • Multidisciplinaritate
  Recunosc responsabilitatea asociată cu diagnosticul și tratamentul, de aceea susțin cu fermitate echipele medicale multidisciplinare care analizează și decid împreună asupra celor mai bune soluții. Clinica UROPOINT, cu cele 6 specializări disponibile, adoptă o abordare multidisciplinară pentru fiecare caz, asigurând o acoperire completă.
 • Demnitate
  Având încredere în calitatea actului medical, se asigurăm constant că pacienții, personalul și medicii sunt tratați cu demnitate. Demnitatea se bazează pe respect față de pacient, profesie și societate, și pe respectarea pe termen lung a principiilor de etică profesională.
 • Empatie
  Înainte de a fi medici, sunt oameni și acordă o importanță deosebită implicării empatiei în procesul medical și în relația medic–pacient. Se preocupă întotdeauna de starea emoțională a pacientului (empatie emoțională) și de motivul acesteia (empatie cognitivă), luând apoi decizii informate pentru a-i oferi ajutor. În actul medical, promovează empatia compasivă, care integrează aceste două aspecte și formează baza unei intervenții echilibrate.

Clinica se află pe strada Henri Barbusse, numărul 60.

*Sursa: www.uropoint.ro