Sign In

Deák Medical Center este o clinică medicală privată ce furnizează o gamă completă de servicii de sănătate. Cu o experiență de peste 25 de ani în sectorul privat, această clinică medicală reprezintă un element bine-cunoscut și apreciat în peisajul medical din Cluj. Reușita abordării lor se reflectă în faptul că centrele medicale Deák se găsesc acum în diverse orașe din Transilvania, precum Cluj-Napoca, Turda, Câmpia Turzii și Satu Mare.

Specialitățile oferite de clinică sunt în general legate de domeniul cardiologiei, incluzând nutriția, diabetologia, ecografia, pneumologia, endocrinologia și neurologia, care sunt doar câteva dintre cele mai solicitate. Cu toate acestea, se străduiesc să extindă gama de servicii oferite pentru a putea oferi îngrijire medicală cât mai multor pacienți care au nevoie de asistența lor.

Unul dintre principalele motive pentru care pacienții revin constant la clinica Deák Medical este disponibilitatea și empatia de care dau dovadă. Răspund mereu la apelurile telefonice, chiar și în afara orelor de program, și acordăm o atenție deosebită preocupărilor și problemelor pacienților. Acesta este și motivul pentru care motto-ul lor este „aproape de oameni”.

Clinica se află pe Bulevardul Nicolae Titulescu, numărul 26.

*Sursa: www.deakmedicalcenter.ro

Servicii Medicale