Sign In

Clinica Dentis Smile s-a născut din pasiune pentru stomatologia modernă. Și-a orientat întreaga activitate către profesionalism, responsabilitate, comunicare și atenție pentru nevoile pacienților. Amplasată într-o locație centrală și nouă, au creat un ambient cald și plăcut pentru pacienți.

Scopul principal al clinicii este să furnizeze informații corecte, să contribuim la reușita și menținerea tratamentelor, cu accent pe restaurarea sănătății dentare, a zâmbetului și a încrederii pacienților. Cu ajutorul unei echipe multidisciplinare de medici cu experiență și angajați în evoluție profesională continuă, Clinica Dentis Smile oferă o gamă completă de servicii stomatologice, utilizând tehnologia de ultimă oră din domeniu.

Sunt pregătiți să ofere pacienților soluții la toate nevoile lor dentare, cu o abordare centrată pe pacient, iar acest lucru vă face o alegere potrivită pentru îngrijirea stomatologică. Cu profesionalismul și pasiunea pentru stomatologie, pot ajuta pacienții să își recâștige sănătatea orală și să zâmbească cu încredere. Și-au luat angajamentul față de sănătatea dentară și îngrijirea pacienților!

Clinica se află pe strada Moldovei, numărul 2A.

*Sursa: www.dentissmile.ro

Servicii Medicale