Sign In

DigiRay este rețeaua preferată de medicii dentiști din România în domeniul imaginii dentare și maxilo-faciale, oferind servicii personalizate și de înaltă competență. Sunt pasionați de această industrie și orientați spre atingerea celor mai înalte standarde, ținând mereu cont de nevoile atât ale pacienților, cât și ale medicilor dentiști. Cu o perspectivă obținută din ambele părți ale sistemului, înțeleg cu adevărat nevoile și provocările acestei profesii.

DigiRay dorește să sprijinine medicii dedicați care doresc să își îmbunătățească eficiența tratamentelor stomatologice și să ofere cea mai bună experiență pacienților lor. Într-o industrie în continuă evoluție, este vital să fie conectat la cele mai recente tehnologii și informații.

Ca un centru complet în domeniul imaginii dentare și al tehnicilor dentare digitale, DigiRay se angajează să fie un partener real pentru medicii dentiști, oferind o gamă largă de servicii, inclusiv radiografii, imagini prelucrate cu precizie, analize digitale, scanări intraorale, ghiduri chirurgicale, alignere ortodontice și lucrări protetice.

Cu o abordare multidisciplinară, medicii pot beneficia de diagnostic rapid, precis și rezultate predictibile ale intervențiilor lor. DigiRay este singura rețea de clinici de radiologie din România care furnizează ghiduri chirurgicale printate 3D pentru toate sistemele de implanturi.

Echipa dedicată și multidisciplinară, integrarea cu laboratorul de tehnică dentară, controlul riguros al calității investigațiilor și aplicația noastră digitală specializată, contribuie la economisirea timpului și resurselor pentru medicii dentiști care aleg să colaboreze cu DigiRay.

Centrul de imagistică dentară și maxilo-facială se află pe strada Observatorului, numerele 1-3.

*Sursa: www.digiray.ro

Servicii Medicale