Sign In

Clinica Endoplus oferă un pachet complet de servicii, care include diagnosticarea, tratamentul rapid și o monitorizare postoperatorie atent personalizată pentru pacienții cu afecțiuni urologice.

Endoplus abordează aceste afecțiuni cu metode minim invazive, cum ar fi endoscopia la nivel înalt și la nivel scăzut, precum și laparoscopia 3D HD cu sistemul laparoscopic Einstein, folosind tehnici chirurgicale clasice (operații deschise) numai în situații excepționale.

Chirurgia minim invazivă oferă chirurgului o vizibilitate excelentă și precizie ridicată în procedura chirurgicală, reducând semnificativ sângerarea în comparație cu operațiile clasice. Acest lucru conduce la dureri postoperatorii minime, necesitatea redusă de analgezice, spitalizare mai scurtă și reintegrare rapidă în viața socio-profesională. De aceea, tot mai mulți pacienți informați aleg chirurgia minim invazivă ca opțiune terapeutică principală pentru problemele lor urologice.

Echipa de specialiști în urologie, sub conducerea Prof. Dr. Ioan Coman, sunt experți în utilizarea celor mai recente tehnici non-invazive sau minim-invazive pentru tratarea afecțiunilor urologice, inclusiv chirurgia robotică urologică și transplantul renal asistat robotic.

Clinica se află pe strada Emil Racoviță, numărul 54.

*Sursa: www.uro-cluj.ro

Servicii Medicale