Sign In

Farmacia Catena – Piața Mihai Viteazu I

Mihai Viteazu, nr. 37

Scursul istoric

Istoria brandului Catena debutează în 1999, când Fildas Trading a achiziționat pachetul majoritar de acțiuni al companiei Argesfarm. Pornind de la 30 de unități, Catena a devenit, încă din 2012, cea mai mare și mai respectată rețea de farmacii din România, cu peste 900 de unități deschise în toată țara.

Misiune și valori

Echipa Catena a integrat brandul în viața de zi cu zi a românilor, punând accentul pe definirea conceptului de viață sănătoasă și armonioasă. Aceasta este dovedită de milioanele de clienți fideli.

„Farmacia Inimii” a evoluat în timp în „Farmacia tuturor românilor”, oferind răspunsuri rapide la nevoile acestora, în timp ce a păstrat criterii esențiale pentru brandul Catena, cum ar fi proximitatea, prețurile competitive și o gamă largă de produse.

Echipa Peste 6.000 de persoane formează acum echipa Catena. Este o echipă unită și profesionistă, ale cărei obiective constante nu se limitează doar la furnizarea serviciilor de cea mai înaltă calitate pacienților, ci și la menținerea unei legături directe cu aceștia, bazată pe încredere reciprocă și respect.

În ceea ce privește responsabilitate socială de-a lungul anilor, Catena nu s-a implicat doar în promovarea sănătății românilor, ci a participat și activ la ample campanii de prevenție și informare a populației, la promovarea și practicarea unui stil de viață sănătos, precum și la diverse acțiuni sociale de ajutorare.

Printre acestea se numără campania „O inimă sănătoasă iubește mai mult!” și broșura cu același nume, oferite gratuit, broșura „Înțelege și controlează diabetul”, de asemenea oferită gratuit în farmaciile Catena, precum și cardurile cu reduceri de prețuri pentru diverse categorii de pacienți – cardul pentru pensionari, cardul pentru elevi și studenți, cardul „Mama și Copilul”.

În plus, Catena sprijină constant mai multe fundații, precum Salvati Copiii România, OvidiuRo, organizația HOSPICE Casa Speranței și fundația Light into Europe.

În 2021, Catena a lansat campania „Donează o poveste”, care vizează sprijinirea educației timpurii a copiilor provenind din medii defavorizate. Campania face parte din proiectul „Citește-mi 100 de povești”, derulat de Asociația OvidiuRo și susținut de Catena. Astfel, Catena a donat 120.000 de cărți pentru preșcolari în grădinițele din comunitățile defavorizate din România.

În 2020, la cea de-a 20-a ediție a Festivalului Brazilor de Crăciun, organizat anual de Salvati Copiii România, Catena, partener și susținător tradițional al festivalului, a contribuit la achiziționarea mai multor brazi, demonstrând din nou că solidaritatea este mai puternică decât criza.

Farmacia se află pe strada Piața Mihai Viteazu, numărul 37.

Descoperă aici serviciile oferite de farmaciile din Cluj-Napoca.

*Sursa: www.catena.ro

Video