Sign In

Farmacia Dr. Max – Bucegi 5

Bucegi, nr. 5

Despre Dr. Max

Ascultă cu atenție nevoia oamenilor și se străduiesc să le ofere ceea ce își doresc.

Farmacia Dr. Max plasează oamenii în centrul atenției și se angajează să ofere pacienților din România servicii medicale accesibile și convenabile. Prezentă în 8 țări europene, Dr. Max este cel mai important lanț de farmacii din Europa Centrală dedicat îmbunătățirii stării de sănătate a pacienților.

În România, există o rețea de peste 700 de farmacii care oferă o gamă variată de medicamente și servicii farmaceutice.

Viziunea Dr. Max

Oamenii sunt esențiali, de aceea Dr. Max plasează oamenii pe primul loc. Ascultându-le nevoile și dorințele, au înțeles că prețurile accesibile sunt importante, și se străduiesc zi de zi să ofere accesibilitate, calitate și profesionalism la prețuri speciale.

Marca proprie Dr. Max

Alături de oameni, oferta include peste 300 de produse și suplimente alimentare sub marca Dr. Max, create cu atenție pentru a răspunde nevoilor și preferințelor oamenilor.

Varietate. De la începuturi, când aveau doar 40 de produse, au ajuns să ofere peste 300 de produse sub marca Dr. Max, toate dezvoltate cu atenție la nevoile oamenilor.

Calitate fără compromis. Având oamenii pe primul loc, verifică cu atenție toate materiile prime și produsele Dr. Max la fiecare etapă. Controlul calității efectuate depășește cu mult standardele legale.

Sfaturi profesioniste de cea mai înaltă calitate. Oameni adevărați, atenți la ceea ce recomandă, sunt întotdeauna alături de tine, astfel că sunt excluse orice riscuri legate de combinații nepotrivite de produse.

E-shop

În farmacia online Dr. Max, aveți la dispoziție peste 15.000 de produse, iar comenzile de peste 200 de lei beneficiază de transport gratuit. Începând cu 2020, s-a implementat opțiunea Click & Collect, un serviciu prin care puteți ridica comenzile plasate online gratuit din una dintre cele peste 700 de farmacii Dr. Max din toată țara.

Program de recompensare

Despre cardul de recompensare Dr. Max
Fiecare pacient poate să beneficieze lunar de oferte speciale pentru sute de produse disponibile exclusiv la cumpărăturile efectuate în farmaciile Dr. Max cu cardul de recompensare.
Cardul de recompensare poate fi obținut în oricare farmacie Dr. Max sau poți alege să te înregistrezi online și apoi să-ți ridici cardul fizic de la cea mai apropiată farmacie.

De ce să alegi Dr. Max

  • Ai acces la o rețea de farmacii accesibile, prezențe în locații în proximitate.
  • Beneficiezi de o gamă variată de medicamente și produse la prețuri Dr. Max.
  • Interacționezi cu farmaciști profesioniști, întotdeauna pregătiți să ofere cele mai bune recomandări.
  • Ai la dispoziție produse de calitate la prețuri accesibile sub marca Dr. Max.
  • Primești oferte speciale lunare prin intermediul cardului de recompensare Dr. Max.
  • Poți accesa farmacii deschise non-stop în orașele mari.
  • Ai acces la farmacia online Dr. Max.

Farmacia se află pe strada Bucegi, numărul 5.

Descoperă aici serviciile oferite de farmaciile din Cluj-Napoca.

*Sursa: www.drmax.ro

Video