Sign In

Pe baza unei tehnologii moderne, în Grota Salină, construită din sare de la Marea Moartă și sare gemă, vă oferă un tratament natural pentru menținerea sănătății și prevenirea diverselor afecțiuni.

Acest spațiu subteran specific se caracterizează printr-un microclimat aseptic, cu o puritate bacteriologică excepțională și un conținut ridicat de minerale și microelemente în aer. Aici, puteți experimenta un mediu bogat în iod, potasiu, calciu, magneziu, seleniu și alte elemente, cu o temperatură constantă între 20 și 22 de grade Celsius.

Ședințele de tratament au loc în scaune confortabile, într-un mediu sonor ales cu grijă, inclusiv sunetul mării, briza vântului și ciripitul păsărilor, pentru a contribui la relaxarea corpului. Terapia prin culoare are, de asemenea, un impact semnificativ asupra stării dvs. de bine. Culorile calde, cum ar fi galbenul, portocaliul și roșul, au un efect stimulant și energizant, în timp ce culorile reci, precum violetul, albastrul și indigo, au un efect calmant, reducând nivelul de stres.

Centrul de relaxare și terapie se află pe strada Cardinal Iuliu Hossu (Pavlov), numărul 12.

*Sursa: www.grotasalina.ro

Servicii Medicale