Sign In

Bine ați venit la Kreativ Dental Urania!

Kreativ Dental Uranie este o clinică stomatologică fondată în 2014, situată în inima orașului Cluj-Napoca.

Vă oferă servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate, punând accent pe relația medic-pacient și pe calitatea lucrărilor noastre, într-un mediu prietenos și primitor.

Acoperă o gamă largă de servicii stomatologice, inclusiv verificări regulate, igienă orală, prevenție a cariilor, tratamente de canal, înlocuirea plombelor, lucrări dentare, implanturi, extracții dentare și albirea dinților.

Sunt dedicați stomatologiei preventive, care le permite să trateze multe probleme dentare înainte să devină grave. Controlul regulat și îngrijirea dinților oferită de echipa de specialiști sunt fundamentale pentru menținerea sănătății orale.

Kreativ Dental Urania se adaptează la nevoile fiecărui pacient. La prima consultație, evaluează starea dumneavoastră dentară și vă prezintă opțiunile de tratament, astfel încât să puteți lua decizia potrivită pentru dumneavpastră.

Sunt specializați în cosmetică dentară și au o vastă experiență în restaurarea aspectului natural al dinților.

Doctorii din cadrul clinicii au o bogată experiență și sunt dedicați să vă ofere servicii de cea mai înaltă calitate.

Se străduiesc să realizeze lucrări de calitate superioară, fără a vă provoca disconfort, pentru a vă păstra un zâmbet sănătos și atrăgător de-a lungul întregii vieți.

Cabinetul se află pe strada Horea, numărul 8.

*Sursa: www.kreativdentalurania.ro

Servicii Medicale