Sign In

Pe parcursul ultimilor 18 ani, au fost profund dedicați medicinei și au căutat în mod constant să furnizeze comunității servicii medicale de cea mai înaltă calitate.

Medexpert acoperă o gamă diversă de specialități medicale, inclusiv Obstetrica Ginecologie, Medicina Interna, Medicina Muncii, Cardiologia, O.R.L., Dermatovenerologia, Neurologia, Endocrinologia și Ozonoterapia. Se mândresc cu o echipă de specialiști pasionați și dedicați în fiecare domeniu, indiferent dacă este vorba de probleme complexe legate de urechi, gât sau nas, boli interne sau tulburări de nutriție și diabet.

În cadrul acestui centru medical, se utilizează echipamente moderne și de înaltă performanță, pentru a furniza cele mai precise diagnoze și cele mai eficiente tratamente. Printre acestea se numără ecograful de ultimă generație, ecodopplerul, EKG-ul, holterul EKG, dermatoscopul, aparatura de criocauterizare, audiometrul, spirometrul, otoscopul, aparatul de mezoterapie Medozon și multe altele.

Nu au ajuns aici doar prin prezența în domeniul medical, ci și datorită faptului că au plasat întotdeauna respectul față de pacienți și compasiunea în frunte. Se străduisc să educe comunitatea, oferindu-le cunoștințele de care au nevoie pentru a-și menține sănătatea. Cu toate că au avut numeroase succese în acești 18 ani, nu se opresc aici. Și-au propus să continue să îmbunătățească calitatea vieții alături de pacienți și să furnizeze în mod constant servicii de cea mai înaltă calitate.

Toate aceste servicii medicale pot fi furnizate în cadrul centrului medical Medexpert, care include investigații cu echipamente mobile de înaltă performanță, analize, consultații și tratamente. De asemenea, aceste servicii sunt disponibile la sediul societății sau instituției dumneavoastră. Medexpert oferă, de asemenea, tratamente medicale, cum ar fi injecții intramusculare, intravenoase, perfuzii, toracocenteze și paracenteze, cu supraveghere medicală oferită de o echipă de medici specializați în toate domeniile menționate mai sus.

Pentru companii, Medexpert furnizează servicii medicale pentru angajare, controale periodice și reevaluarea aptitudinii medicale a angajaților în ceea ce privește Medicina Muncii. Acesta oferă, de asemenea, un sistem de abonament pentru angajatori și/sau angajații dumneavoastră. Analizele medicale de laborator pot fi efectuate „în casă” sau în colaborare cu terți (gratuit prin intermediul C.A.S.), cu condiția să aveți o recomandare de la medicul de familie sau de la specialiștii din ambulatoriile de specialitate acreditate de C.A.S., sau contra cost.

Clinica se află pe strada Câmpului, numărul 124A.

*Sursa: www.mcmedexpert.ro