Sign In

Societatea comercială MR Dental S.R.L. a fost înființată în anul 2009, având ca obiect principal de activitate serviciile medicale.

De la momentul înființării și până în prezent, compania a avansat constant, trecând de la un simplu cabinet cu un singur scaun stomatologic la o clinică cu adevărat completă. Astăzi, clinica se mândrește cu un spațiu de peste 400 metri pătrați dedicat serviciilor medicale, care include următoarele facilități:

  • Patru săli de tratament: Aceste săli sunt complet echipate cu aparatură modernă pentru a asigura un nivel ridicat de confort pentru pacienți.
  • Radiologie dentară 3D Computer Tomograf și 2D: Sunt puse la dispoziție echipamente de ultimă generație pentru imagistică dentară, care le permit să efectueze diagnoze precise.
  • Laborator dentar modern: Laboratorul clinicii este echipat cu tehnologie de vârf, inclusiv un robot de frezare și prelucrare digitală de tipul CAD-CAM. Acesta ajută la realizarea lucrărilor dentare de înaltă calitate.
  • Sală de Cursuri Postuniversitare: Acest spațiu este destinat formării continue a medicilor și tehnicienilor dentari, contribuind la dezvoltarea profesională a acestora.

MR Dental s-a angajat să ofere servicii medicale de cea mai înaltă calitate și să rămână la curent cu cele mai recente tehnologii și practici în domeniul stomatologiei. Evoluția de la un simplu cabinet la o clinică modernă reflectă această dedicare pentru a servi mai bine pacienții care le trec pragul.

Clinica se află pe strada Avram Iancu, numărul 203.

*Sursa: www.mrdentalmed.ro

Servicii Medicale