Sign In

Napoca Dental Florești vă ajută să zâmbiți fără teamă. Oferă servicii stomatologice personalizate pentru a vă asigura că tratamentul este adaptat nevoilor și preferințelor dumneavoastră. În stabilirea planului de tratament, se ține cont de programul dumneavoastră și preferințele personale. Sunt pregătiți să gestioneze orice situație, indiferent cât de complexe ar fi procedurile, și vă vor trata cu echipamente, materiale și tehnologii de cea mai înaltă calitate.

Îngrijirea sănătății dentare este mai mult decât controale de rutină și igienă dentară. Este o componentă esențială a sănătății noastre generale. Îngrijirea dentară poate varia în funcție de nevoile individuale ale fiecăruia, în diferite etape ale vieții. Scopul principal al său este de a menține sănătatea orală pentru a sprijini un stil de viață sănătos și de calitate.  Napoca Dental Florești se angajăm să ofere cea mai înaltă calitate a îngrijirii medicale dentare.

De la deschiderea clinicii în 2014, s-a investit în mod constant în echipamente de ultimă generație pentru a facilita diagnosticarea și tratamentul, astfel încât pacienții de toate vârstele să beneficieze de îngrijire de înaltă calitate.

Pacienții mulțumiți reprezintă cea mai mare recompensă pentru Napoca Dental.

Clinica se află pe strada Tăuțiului, numărul 208.

Servicii Medicale