Sign In

În anul 2005, povestea Platinum Dental Center a început odată cu deschiderea cabinetului stomatologic de către medicul Geza Kiss-Lorincz. De-a lungul timpului, echipa a crescut și am tratat un număr considerabil de pacienți. S-au angajat într-o evoluție continuă, investind în educație și tehnologie, câștigând încrederea pacienților prin îngrijire de calitate, seriozitate și respect pentru fiecare persoană.

În 2017, au început construcția centrului stomatologic cu radiologie digitală integrată, cu scopul de a oferi servicii de calitate premium conform standardelor europene, atât pentru pacienții români, cât și pentru cei din străinătate. În ianuarie 2020, au inaugurat Platinum Dental Center, o clinică stomatologică echipată cu tehnologie de ultimă generație și personal specializat, capabilă să abordeze cazuri de o complexitate ridicată. În prezent, centrul este recunoscut pentru serviciile impecabile, personalul prietenos și atmosfera plăcută în care își primește pacienții.

Viziunea cliniii este să creeze o percepție pozitivă despre medicul dentist și serviciile stomatologice, depășind mereu așteptările celor care îi vizitează, prin entuziasmul, devotamentul, empatia și profesionalismul lor, și, desigur, prin realizarea lucrărilor de cea mai înaltă calitate. Sunt determinați să rezolve cu succes fiecare problemă legată de sănătatea dinților și își propun să devenină prima opțiune pentru pacienții care caută excelența în domeniul stomatologic din Cluj-Napoca și din România.

Clinica se află pe strada Fagului, numărul 89.

*Sursa: www.platinumdentalcenter.ro

Servicii Medicale

Video