Sign In

Rainbow Dent, din Florești – Cluj, este un loc care te întâmpină cu energie pozitivă și oferă servicii stomatologice într-un mediu plăcut. Aici, vizitele la dentist pot deveni o ocazie pentru surprize plăcute. Iată câteva aspecte care recomandă această clinică

  1. Echipa de profesioniști: Echipă este plină de entuziasm și energie, cu o experiență excelentă în tratamentele dentare, implantologie și ortodonie pentru adulți și copii.
  2. Program de lucru prelungit și flexibil: Timpul dumneavoastră este valoros, așa că oferă programare și în orele de seară sau sâmbătă pentru a vă oferi flexibilitate în program.
  3. Atenție specială pentru pacient și detalii: Se concentrează pe nevoile fiecărui pacient și răspund la întrebările dvs., eliminând astfel teama de necunoscut. Camerele intraorale vă arată starea dinților, păstrând transparența în tratament.
  4. Facilități pentru relaxare și atmosferă destinsă: Clinica este amenajată pentru a vă oferi confort, cu scaune dentare ergonomice, WiFi, posibilitatea de a viziona filme, TV sau asculta muzică. Copiii au o zonă de distracție cu jucării și X-Box.
  5. Gama extinsă de tratamente: Oferă o gamă variată de tratamente, de la stomatologie generală până la implanturi, Invisalign, aparate linguale și stomatologie avansată de restaurare.
  6. Tehnologie dentală de ultimă oră: Clinica este dotată cu cele mai moderne echipamente, pentru un tratament mai rapid, precis și lipsit de durere. Actualizează în mod regulat cunoștințele noastre prin dezvoltare profesională.
  7. Surprize Plăcute: Sunteți primiți cu brațele deschise să adăugați propriile experiențe la lista clinicii de puncte tari.

Rainbow Dent se străduiește să facem vizitele la dentist o experiență plăcută și pozitivă pentru toți pacienții.

Acest cabinet se află în Florești, pe strada Florilor, numărul 190.

*Sursa: www.rainbowdent.ro

Servicii Medicale