Sign In

Rainbow Dent, din Florești – Cluj, este un loc care te întâmpină cu energie pozitivă și oferă servicii stomatologice într-un mediu plăcut. Aici, vizitele la dentist pot deveni o ocazie pentru surprize plăcute.

Iată câteva aspecte care recomandă această clinică

  • Echipa de profesioniști: Echipă este plină de entuziasm și energie, cu o experiență excelentă în tratamentele dentare, implantologie și ortodonie pentru adulți și copii.
  • Program de lucru prelungit și flexibil: Timpul dumneavoastră este valoros, așa că oferă programare și în orele de seară sau sâmbătă pentru a vă oferi flexibilitate în program.
  • Atenție specială pentru pacient și detalii: Se concentrează pe nevoile fiecărui pacient și răspund la întrebările dvs., eliminând astfel teama de necunoscut. Camerele intraorale vă arată starea dinților, păstrând transparența în tratament.
  • Facilități pentru relaxare și atmosferă destinsă: Clinica este amenajată pentru a vă oferi confort, cu scaune dentare ergonomice, WiFi, posibilitatea de a viziona filme, TV sau asculta muzică. Copiii au o zonă de distracție cu jucării și X-Box.
  • Gama extinsă de tratamente: Oferă o gamă variată de tratamente, de la stomatologie generală până la implanturi, Invisalign, aparate linguale și stomatologie avansată de restaurare.
  • Tehnologie dentală de ultimă oră: Clinica este dotată cu cele mai moderne echipamente, pentru un tratament mai rapid, precis și lipsit de durere. Actualizează în mod regulat cunoștințele noastre prin dezvoltare profesională.
  • Surprize Plăcute: Sunteți primiți cu brațele deschise să adăugați propriile experiențe la lista clinicii de puncte tari.

Rainbow Dent se străduiește să facem vizitele la dentist o experiență plăcută și pozitivă pentru toți pacienții.

Clinica se află pe strada Târnavelor, numărul 2.

*Sursa: www.rainbowdent.ro

Servicii Medicale