Sign In

Clinica Union Medical, inițial cunoscută sub numele de Policlina Union, a fost inaugurată în 2012.

Această unitate medicală de prestigiu este localizată într-o zonă emblematică din cartierul Manastur, considerat „inima noului Cluj”. Acest cartier celebru merită cu adevărat o clinică medicală reprezentativă, capabilă să ofere servicii de cea mai înaltă calitate. De la început, au avut în vedere să fie aproape de pacienții lor, furnizându-le servicii medicale de prim rang, accesibile și eficiente. Indiferent dacă se adresează familiilor, lucrătorilor din diverse sectoare (inclusiv medicina muncii), studenților sau angajaților din sectorul public sau privat, au abordat actul medical cu devotament. Viziunea clinicii Union Medical îi privește pe pacienți ca pe adevărați prieteni, tratându-i cu afecțiune și responsabilitate profesională.

Au fost în permanență deschiși inovației și progresului medical, alimentați de pasiunea și energia personalului medical dedicat. În 2014, aveau un singur angajat și 20 de colaboratori, iar până în 2020, au crescut la 16 angajați și 55 de colaboratori.

Odată cu extinderea numărului de specialități medicale, creșterea capacităților de tratament, numărul analizelor efectuate și a consultărilor, Policlinica a devenit Clinica Union Medical – Centrul sănătății tale. Acest centru medical complex oferă o gamă completă de servicii adaptate nevoilor pacienților care le trec pragul.

Clinica Union Medical reprezintă un brand medical al secolului XXI, oferind în prezent 24 de specialități medicale, având 19 angajați și peste 60 de colaboratori. Suprafața clinicii a fost extinsă la 1.300 de metri pătrați pentru a asigura cele mai bune condiții, apropiate de standardele europene.

Clinica se află într-un proces continuu de dezvoltare, adoptând cele mai recente tehnici și echipamente medicale. Pacientul este în centrul preocupărilor zilnice, iar fiecare zi aduce noi oportunități de a se apropia de el cu căldură și profesionalism.

Centrul medical se află pe strada Bucegi, numerele 13-15.

*Sursa: www.unionmedical.ro