Sign In

Întrebări frecvente

ClujMed este o agenție de promovare a unităților și serviciilor medicale din Cluj-Napoca și din zonele limitrofe.

www.cliniciprivatecluj.ro este un website al ClujMed care aduce la un loc informații despre unitățile și serviciile medicale din Cluj-Napoca și din zonele limitrofe.

„Recomandările noastre” este o categorie de unități medicale promovate de ClujMed în baza unor criterii precum calitatea serviciilor oferite, raportul calitate/preț, locația, curățenia, dar și altele.

Toate unitățile medicale pot fi contactate direct prin formularul “Contactează-ne”, disponibil pe pagina acestora. Trebuie doar să vă introduceți numele, adresa de email și/sau telefonul, respectiv mesajul dumneavoastră. Ulterior alegeți metoda prin care doriți să fiți contactați (telefon/email), iar la final apăsați “Trimite”.

În cazul în care nu găsiți unitatea medicală dorită, vă rugăm să accesați formularul de contact pentru a ne scrie ce unitate medicală ați dori să vedeți pe site-ul www.cliniciprivatecluj.ro.

Momentan, înregistrarea este posibilă doar pentru unitățile care oferă servicii medicale. Pentru înregistrare este suficient să accesați formularul de contact (link) și în cel mai scurt timp veți fi contactat de un membru al echipei noastre.

Proiectul ClujMed este într-o continuă dezvoltare și urmărește să vă aducă servicii și informații de calitate, conturate pe nevoile dumneavoastră. Suntem însă conștienți că putem greși și/sau că există facilități pe care vi le doriți și nu le regăsiți în oferta noastră. Prin urmare vă invităm să ne transmiteți părerea dumneavoastră despre proiectul ClujMed, sugestii de îmbunătățire și/sau de introducere a unor noi facilități, respectiv eventualele probleme întâmpinate în utilizarea serviciilor noastre prin accesarea formularului de contact.